Hry bez hranic

V sobotu 2. 4. 2022 v 8:30 hod. ve sportovní hale v Počátkách. Předpokládaný konec ve 12:00 hod.

Téma: LES A ZDRAVÍ TO NÁS BAVÍ

Organizujeme pro rodiče s dětmi dopoledne plné pohybu ve sportovní hale v Počátkách. Závodit můžete ve čtyřčlenných skupinách, děti a dospělí – rodinný tým, nejlépe 2 děti a dva dospělí.

Soutěžící skupiny můžete zaregistrovat u třídních učitelek v mateřské škole. Další podrobnosti u Evy Fickové.  Mohou se přihlásit rodiče, prarodiče, jiní příbuzní i děti školního věku, ale podmínkou je, že v každé skupině musí být alespoň jedno dítě, které dochází do naší mateřské školy a jeden dospělý člověk.

Soutěží se ve sportovních aktivitách, např.: překážkové dráhy, běh, cvičení s míčem, skládání puzzle apod.  Vyhrává ta skupina, která nejlépe spolupracuje v týmu.

  • Soutěž je určena pro čtyřčlenné skupiny (týmy). Tým mohou domluvit maminky (tatínci) ze školky se svými dětmi, nebo se domluví přátelé.  Vzniknout mohou i rodinné týmy se sourozenci či prarodiči, tetami… Jedinou podmínkou je, aby v týmu bylo nejméně  jedno dítě, které dochází do naší MŠ a 1 dospělý člověk.
  • Každý tým si vymyslí své jméno – název lesního zvířete, stromu, nebo něčeho, co souvisí se zdravým životním stylem. Celý tým si může vytvořit oblečení nebo doplňky hodící se k názvu.
  • Každý tým napíše na formát A3 název svého družstva – popřípadě obrázek a na zadní stranu připraví otázku, hádanku nebo zajímavost o svém maskotovi tak, aby to bylo srozumitelné dětem předškolního věku.
  • Přihlásit svůj tým můžete u svých třídních učitelek do 1.4.2022
  • Vítězem bude tým, který po celou dobu soutěže nejlépe spolupracoval! Ale nebojte, vyhrajeme nakonec všichni…nad leností.