HRY BEZ HRANIC- téma HRAJEME SI NA ZOO – NOVÝ TERMÍN!!

Z důvodu větší nemocnosti dětí se hry bez hranic nebudou konat v určeném termínu. O náhradním termínu budeme jednat. Děkujeme za pochopení.

V sobotu 29.2.2020 v 8,30hod.  ve sportovní hale v Počátkách. Předpokládaný konec ve 12,00hod.

Závodit můžete ve čtyřčlenných skupinách, vždy dva dospělí a dvě děti. Soutěžící skupiny můžete zaregistrovat u třídních učitelek v mateřské škole. Další podrobnosti u Evy Fickové. Mohou se přihlásit rodiče, prarodiče, jiní příbuzní i děti školního věku, ale podmínkou je, že v každé skupině musí být alespoň jedno dítě, které dochází do naší mateřské školy. Soutěží se ve sportovních aktivitách, např.: překážkové dráhy, běh, cvičení s míčem, skládání puzzle apod. Vyhrává ta skupina, která nejlépe spolupracuje v týmu.

  • Soutěž je určena pro čtyřčlenné skupiny (týmy). Tým mohou domluvit maminky(tatínkové) ze školky se svými dětmi, nebo se domluví přátelé. Vzniknout mohou i rodinné týmy se sourozenci či prarodiči, tetami, ….. Jedinou podmínkou je – aby v týmu bylo aspoň jedno dítě, které dochází do naší MŠ.
  • Každý tým si vymyslí svoje jméno- druh zvířete. Celý tým si může vytvořit oblečení nebo doplňky hodící se k názvu.
  • Každý tým napíše na formát A3 název svého družstva – popřípadě obrázek a na zadní stranu připraví otázku, hádanku nebo zajímavost.
  • Přihlásit svůj tým můžete u svých třídních učitelek do 24.1.2020.